مواد لازم :
شیر
|
دو پیمانه
|
آب
|
یک پیمانه
|
شکر
|
۱/۴ پیمانه
|
گل محمدی
|
۱/۴ پیمانه
|
آرد |
نصف پیمانه |
طرز تهیه :
آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط کنید و روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گلمحمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را همزمان که هم میزنیم درون مواد میریزیم تا کاملا سفت شود.
:: موضوعات مرتبط:
اشپزی ,
انواع مربا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه مربای گل پالدو ,
:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0